Česta pitanja i odgovori

Pripremili smo odgovore na često postavljana pitanja kako bismo vam ubrzali pristup potrebnim informacijama.
Slobodno nas kontaktirajte radi dodatnog pojašnjenja ili ako se vaše pitanje ne nalazi na ovoj listi.

Zašto vam treba 3D virtualna šetnja?

Prezentacija prostora kroz klasične HD fotografije više nije dovoljna. Potencijalni klijent gledajući fotografije ne može steći dojam o veličini i kvaliteti prostora; istraživanja su pokazala da virtualna šetnja itekako utječe na pozitivnu odluku posjeta promatranom prostoru.

Što su informacijske točke u sklopu 3D virtualne šetnje?

Točke s dodatnim informacijama su vezane za opisane elemente objekta unutar 3D virtualne šetnje te im je moguće dodati link, video, audio ili foto zapis kako bi ste posjetitelju dodatno opisali i predstavili prostor kojim se kreće.

Čemu služi Google Street View za komercijalne objekte?

Uz pomoć aplikacije Google Maps možete istražiti svjetske znamenitosti, otkriti prirodne ljepote i zakoračiti na mjesta kao što su muzeji, arene, restorani, tvrtke i druge zanimljive lokacije. Uz Google Street View uslugu možete prikazati vlastiti prostor u sklopu Google My Business profila, čime će te širem broju korisnika dodatno predstaviti svoj poslovni prostor. Objavom na GSV servisu, Google će vas bolje pozicionirati na tražilici.

Koja je cijena izrade 3D virtualna šetnja?

Cijenu izrade 3D virtualne šetnje određuje kvadratura prostora te kompleksnost terenske i digitalne izrade.

Naše klijente ne ograničavamo na broj snimljenih pozicija, već isporučujemo 3D rješenja koja pružaju istinski dojam šetanja po zadanom prostoru.

Za konkretnu ponudu dovoljno je poslati upit ili nazvati.

Koliko su 2D shematski nacrti precizni?

Shematski prikazi temeljeni na 3D modelu objekta imaju odstupanje u mjerama od svega 1-2%. Izuzetno su korisni prilikom prodaje nekretnine jer korisnici imaju jasan pregled rasporeda i dimenzija prostorija.

Možemo li ugovoriti i fotografiranje objekta uz 3D šetnju?

Naravno, pri izradi ponude dogovaramo sve tipove usluga koje su vam potrebne. U segmentu fotografiranja možemo ponuditi izradu HD fotografija i 360 view fotografija.

Koliko traje snimanje objekta 3D tehnologijom?

Snimanje objekta ovisi o veličini i kompleksnosti prostora, no u prosjeku su nam potrebna 1-2 sata.

Što je 3D model objekta?

Izradom virtualne šetnje 3D tehnologijom, isporučujemo i 3D model snimljenog prostora, koji daje odličan uvid u prostor iz “ptičje” perspektive.

Mogu li mjeriti prostor unutar 3D virtualne šetnje?

Ova funkcionalnost je sada dostupna za sve naše klijente. Na jednostavan način možete samostalno izmjeriti bilo koju prostoriju ili objekt unutar prostora s obzirom da prilikom skeniranja prostora radimo 3D model objekta.

Koliko traje izrada web stranice?

Sve ovisi o kompleksnosti samog projekta. U dogovoru sa klijentima dogovaramo željeno vrijeme isporuke, no volimo ih iznenaditi brzom i kvalitetnom izvedbom.

Izrada stranice podrazumijeva brigu o sigurnosti stranice, migraciji podataka, SEO optimizaciji i ostalim detaljima koji će adekvatno prezentirati vaše poslovanje.

Ukoliko se radi o migraciji stranice na novi dizajn, vaša stara stranica će biti dostupna sve dok u dogovorenom trenutku ne preusmjerimo promet na vašu novu stranicu. Vaše poslovanje je u potpunosti zaštićeno, bez obzira na migraciju podataka i novi dizajn.

Floating Review Template3
  • Very Professional Su... Read More
  • Best experience ever... Read More
  • Real professional al... Read More
  • Super !!
  • We have been looking... Read More